TÜRKİYE YOL-İŞ SENDİKASI MARŞI VE HALAYI

Türkiye YOL-İŞ Sendikası Marşı Videosunu bilgisayarınıza kaydetmek için resmin üzerine gelerek "mouse"un sağ tuşunu tıklayınız ve buradan "hedefi farklı kaydet"i tıklayınız. Daha sonra marşı bilgisayarınızda nereye kaydetmek istiyorsanız seçiniz ve "kaydet" tıklayınız.

Türkiye YOL-İŞ Sendikası Halay Videosunu bilgisayarınıza kaydetmek için resmin üzerine gelerek "mouse"un sağ tuşunu tıklayınız ve buradan "hedefi farklı kaydet"i tıklayınız. Daha sonra marşı bilgisayarınızda nereye kaydetmek istiyorsanız seçiniz ve "kaydet"i tıklayınız.

Türkiye YOL-İŞ Sendikası Marşını MP3 olarak bilgisayarınıza kaydetmek için aşağıdaki   Türkiye YOL-İŞ Sendikası Marşı MP3 yazısı üzerine gelerek “Mouse”un sağ tuşunu tıklayınız ve buradan “hedefi farklı kaydet”i tıklayınız. Daha sonra marşı bilgisayarınızda nereye kaydetmek istiyorsanız seçiniz ve “kaydet”i tıklayınız.

Türkiye YOL-İŞ Sendikası Halayını MP3 olarak bilgisayarınıza kaydetmek için aşağıdaki    Türkiye YOL-İŞ Sendikası Halayı MP3 yazısı üzerine gelerek “Mouse”un sağ tuşunu tıklayınız ve buradan “hedefi farklı kaydet”i tıklayınız. Daha sonra marşı bilgisayarınızda nereye kaydetmek istiyorsanız seçiniz ve “kaydet”i tıklayınız.

Türkiye YOL-İŞ Sendikası Marşı MP3

Türkiye YOL-İŞ Sendikası Halayı MP3